Menu Sluiten

Partners

Onze partners

ECIB zorgt voor verbinding door het creëren van strategische partnership

Strategische partnership

We streven naar strategische partnership door onze thema’s en expertises te delen met onze partners. Dit doen we om te werken aan het vergroten van erkenning en onze positieve impact. Tegelijk is strategisch partnership een grote meerwaarde om ons netwerk te vergroten en onze doelen te evalueren. Het ECIB gelooft in eigen kracht en kennis, daarom is samenwerken met belangrijke en vertrouwde organisaties van groot belang. Wij creëren hierdoor een strategische relatie met partners en maken we gebruik van elkaars kennis en ervaring. We selecteren onze strategische partners op basis van de relatie tot onze doelen, transparantie en professionaliteit.

We creëren netwerken door strategisch partnership

Onze Partners

Stichting Amanah Islamitische Uitvaartzorg verzorgt de gehele islamitische uitvaart van a tot z bij begraven in Nederland en het repatriëren van overledene naar het land van herkomst. Verhuur van ons rouwvervoer t.b.v. islamitische uitvaarten. Geven van workshops en voorlichting over de islamitische uitvaart. Voor meer info over onze diensten bezoek dan onze website.

R.K. Begraafplaatsen Bergen op Zoom is ook een islamitische begraafplaats met eeuwige/onbepaalde tijd grafrust. Tevens is het mogelijk om een graf te nemen met 20 of 30 jaar grafrust. De grond is in eigendom van de stichting en daarom kunnen wij ook eeuwige grafrust garanderen. Opties voor begraven: islamitisch zandgraf, islamitische kelders. Voor meer info over onze diensten bezoek dan onze website.

Sabr Uitvaartzorg is een islamitische uitvaartverzorger die de voor- en nazorg verzorgt en rijdt door heel Nederland en België. Wij zijn een jong en fris team die de moslim gemeenschap graag bijstaat bij een van de moeilijkste periodes van het leven. Namelijk het verliezen van een dierbare.

Wij plaatsen hier uw logo met een beschrijving van uw organisatie, uw diensten en een link naar uw website. 

Interesse in strategische partnership?

Meld je aan en wordt partner van ECIB. We plaatsen uw logo op onze website met een korte beschrijving en een link naar uw diensten. 

Expertisecentrum

SOCIALE MEDIA & CONTACT

© Copyright I Expertise Centrum Islamitisch Begraven